|

Flera minuter Leia i nya "Star wars"

NyhetsbildZoom
Carrie Fisher som Leia i "Star wars: The last jedi". Arkivbild. Foto: Lucasfilm/AP
Carrie Fisher gick bort för två år sedan – men hon får ändå en viktig roll i den kommande "Star wars"-filmen, säger hennes bror Todd Fisher i tv-programmet "Good morning America".
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Enligt Todd Fischer ska regissören JJ Abrams använda flera minuter från tidigare filmade scener med Fisher, som kan ge hennes rollfigur prinsessan Leia ett finger med i spelet i hur den nya trilogin avslutas.

– Det här är oanvänt material som skulle kunna vävas in i historien. Det är det som kommer ge alla en så stor kick. Det kommer att se ut som det var menat från början. Som om det spelades in i går, säger han.

"Episode IX", som filmen än så länge kallas, kommer till biograferna i slutet av 2019. Carrie Fisher avled i december 2016. Då hade hon redan filmat alla sina scener till "The last jedi" från förra året.

Kommentarer
|

Bianca Ingrosso om hatet: Jag får kritik för allt jag gör

Nyhetsbild
Bianca Ingrosso slutade blogga efter alla hatkommentarer. "Det blev ett självskadebeteende att gå in och läsa allt", säger hon. Foto: Marc Femenia/TT
Som en av huvudpersonerna i "Wahlgrens värld" blev Bianca Ingrosso tv-stjärna nästan över en natt. Men kändisskapet har en baksida.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan