Vi frågade verkställande direktör för WaasaKiinteistöt Anssi-Jukka Kasi hur detta är möjligt?

– Det lönar sig inte för en hyresvärd att låta utrymmen stå tomma. Om vi hittar goda, långvariga hyresgäster med denna kampanj så har vi lyckats. Samtidigt erbjuder vi nystartade företag en möjlighet. Kapitalet som frigörs under de hyresfria sex månaderna kan användas till själva affärsverksamheten och ger på så sätt extra fart åt företagsverksamheten under den första tiden, konstaterar Kasi.

I Waasan Portti finns cirka 10 000 m2 utrymmen, varav 2 500 m2 lediga, öppna och ljusa affärslokaler. Bland andra Lidl, Vaasan kristillinen koulu och loppis-outlet Comboliina har redan länge varit verksamma i fastigheten. En av de senaste hyresgästerna i Waasan Portti är gymmet Fit 1. I fastigheten planeras även en lunchrestaurang.

– Utrymmena som finns till uthyrning går att anpassa. De kan delas in med mellanväggar och utrustas enligt kundens önskemål. Vi har alternativ även för utrymmesbehov på under 50 kvadrat. I fastigheten finns maskinell luftkonditionering och vi har gratis parkering för närmare 250 bilar, utlovar Kasi.

I Runsoria finns det lediga utrymmen för både kontor och småskalig industri. Runsoria har närmare 11 000 kvadrat, varav lediga och anpassbara cirka 4 000 m2. I byggnaden finns även den populära lunchrestaurangen Kesmo. Receptionen betjänar företagen i fastigheten under kontorstid och man kan hyra representativa mötesrum och t.o.m. ett auditorium efter behov. Även här finns det gott om gratis parkeringsplatser! Månadshyran i bägge fastigheter är efter det avgiftsfria halvåret 7,50 euro/m2. I hyran ingår även vatten och el.

– Du bör bekanta dig med utrymmena på plats för att se alla möjligheter. Boka tid genom att ringa eller kontakta oss online. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för ditt företag!



Waasakiinteistot.fi 
Tfn 0500 560 566