|

Vasaföretagare fick ny verksamhetsledare

Mari Pohjanniemi-Kivi är ny verksamhetsledare för Vaasan yrittäjät. Zoom
Foto: Vaasan yrittäjät

Mari Pohjanniemi-Kivi är ny verksamhetsledare för Vaasan yrittäjät.

Vasaföretagarna, eller Vaasan yrittäjät, får ny verksamhetsledare. Mari Pohjanniemi-Kivi tillträder i februari.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Företagarföreningen Vaasan yrittäjät får ny verksamhetsledare när Mari Pohjanniemi-Kivi tillträder i februari.

Pohjanniemi-Kivi ska även fungera som koordinator för Finlands företagarmentorer, ett uppdrag som Kust-Österbottens företagare har ansvaret för i regionen. Som företagarmentor ska hon hitta lämpliga mentorer som – utan ersättning – stöder, sparrar och coachar företagare. 

Pohjanniemi-Kivi har själv en företagarbakgrund. 

– Jag är en 52-årig Vasaföretagare som jobbat med kommunikation och importverksamhet. Hemma har jag två idrottande tonårspojkar och min man är också företagare, säger hon i ett pressmeddelande. 

Annons
Hon lyfter fram att företagarfältet står inför stora utmaningar. 

– Jag hoppas att jag kan hjälpa till att förbättra företagarnas verksamhetsförutsättningar i en föränderlig omgivning där bland annat nätverkens betydelse växer.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Nu blir Jessicas dröm sann – startar eget café i Vasa: "Bakning är min passion"

Jessica Piispanen älskar att baka och har länge letat efter en lokal där hon kan uppfylla sin dröm. Nu har hon hittat den perfekta på Hovrättsesplanaden.
Foto: Mikael Nybacka

Jessica Piispanen älskar att baka och har länge letat efter en lokal där hon kan uppfylla sin dröm. Nu har hon hittat den perfekta på Hovrättsesplanaden.

Jessica Piispanen växte mer eller mindre upp i föräldrarnas bageri i Harrström. Hon har länge drömt om ett eget café. Till sist dök det perfekta stället upp – en gammal, fin apotekslokal i Vasa.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan