|

"Modern family" får en säsong till

Nolan Gould, Steve Levitan, Ariel Winter, Eric Stonestreet, Julie Bowen, Aubrey Anderson-Emmons, Jesse Tyler Ferguson och Ty Burrell är några av skådespelarna i "Modern family", som kommer tillbaka i en elfte säsong. Arkivbild. Zoom
Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Nolan Gould, Steve Levitan, Ariel Winter, Eric Stonestreet, Julie Bowen, Aubrey Anderson-Emmons, Jesse Tyler Ferguson och Ty Burrell är några av skådespelarna i "Modern family", som kommer tillbaka i en elfte säsong. Arkivbild.

Den amerikanska långköraren "Modern family" får en ny säsong, meddelar bolaget ABC enligt Deadline. Den elfte säsongen kommer dock att bli seriens sista.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Skådespelarna Ed O’Neill, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet och Sofia Vergara uppges i december ha skrivit på sina kontrakt för ännu en säsong.

Komediserien som kretsar runt tre familjer hade premiär 2009 och har bland annat belönats med fem Emmys.

I höstas avslöjade skaparen Christopher Lloyd att en av seriens främsta rollfigurer skulle dö under den tionde säsongen som hade premiär i USA den 26 september.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Hon upplevde historisk scenkatastrof i Vasa – skådespelaren som gav Pippi ett ansikte är tillbaka i stan

Inger Nilsson i nyrenoverade Wasa Teater. "Mycket är förändrat, men en del känner jag igen" säger hon.
Foto: Mikael Nybacka

Inger Nilsson i nyrenoverade Wasa Teater. "Mycket är förändrat, men en del känner jag igen" säger hon.

Inger Nilsson är troligen den mest kända praktikanten som Wasa Teater haft – och hon kan tänka sig att återvända till teaterns scen.

Mest läst senaste veckan