|

Pink fick Hollywoodstjärna

Pink vid sin stjärna. Zoom
Foto: Phil Mccarten/AP/TT

Pink vid sin stjärna.

Den amerikanska popstjärnan Pink har fått en stjärna på den kändistäta promenadsträckan Walk of Fame på Hollywood Boulevard i Los Angeles.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Det känns som att jag drömmer och om någon nyper mig i armen kommer jag att slå dem på vänster ögonbryn, sade hon under tisdagens ceremoni, omgiven av sin man och sina två barn.

39-åriga Alecia Moore, som hon egentligen heter, slog igenom som soloartist år 2000. Sedan dess har hon släppt sju studioalbum som sålt över 50 miljoner exemplar.

I ett hyllningstal vi ceremonin beskrev tv-stjärnan Ellen DeGeneres Pink som en tuff rockstjärna som förblivit sig själv.

– Trots att hon är en enorm internationell stjärna är hon den mest normala och jordnära person du någonsin kommer att träffa, sade DeGeneres.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Hon upplevde historisk scenkatastrof i Vasa – skådespelaren som gav Pippi ett ansikte är tillbaka i stan

Inger Nilsson i nyrenoverade Wasa Teater. "Mycket är förändrat, men en del känner jag igen" säger hon.
Foto: Mikael Nybacka

Inger Nilsson i nyrenoverade Wasa Teater. "Mycket är förändrat, men en del känner jag igen" säger hon.

Inger Nilsson är troligen den mest kända praktikanten som Wasa Teater haft – och hon kan tänka sig att återvända till teaterns scen.

Mest läst senaste veckan