Kenth Nedergård vill till riksdagen

Kenth Nedergård. Zoom
Foto: Fredrik Westblom

Kenth Nedergård.

Solfbon Kenth Nedergård ställer sig till förfogande som SFP-kandidat i riksdagsvalet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

En till korsholmare ställer sig till förfogande för Svenska folkpartiet i vårens riksdagsval – även Solfbon Kenth Nedergård meddelar nu att han är redo att kandidera. Det är sedan tidigare klart att Christoffer Ingo ställer upp i valet.

SFP:s kommunorganisation i Korsholm uttryckte sitt enhälliga stöd för Nedergårds kandidatur på styrelsemötet i tisdags. Kommunorganisationens styrelse anser att Nedergård och Ingo kompletterar varandra på ett naturligt sätt och att deras profiler avspeglar kommunivånarnas behov.

– Styrelsen konstaterade att i Korsholm finns tusentals röster och lika många åsikter. Det är därför klart att det behövs två SFP-kandidater från kommunen i riksdagsvalet, sägs det i ett pressmeddelande från kommunorganisationen i Korsholm.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

"Tuffa tider kräver modiga politiker" – nu söker SFP över 600 kandidater i Österbotten

Det är fascinerande att få se inifrån hur arbetet inför kommunalvalet fungerar från partiledning ut till lokalavdelningar, säger SFP:s nya kretsordförande Johanna Holmäng.
Foto: Tom Forsman

Det är fascinerande att få se inifrån hur arbetet inför kommunalvalet fungerar från partiledning ut till lokalavdelningar, säger SFP:s nya kretsordförande Johanna Holmäng.

Startskottet inför nästa års kommunalval har gått. En exceptionell tid väntar de nya kommunala beslutsfattarna, konstaterar SFP:s nya kretsordförande Johanna Holmäng.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan