|

Kenneth Ingman vald till tf styrelseordförande i Saga Furs

Kenneth Ingman är ordförande för Finlands pälsdjursuppfödares förbund och nu också styrelseordförande i börsbolaget Saga Furs. Zoom
Foto: Felix Rantschukoff

Kenneth Ingman är ordförande för Finlands pälsdjursuppfödares förbund och nu också styrelseordförande i börsbolaget Saga Furs.

Styrelsen för det börslistade pälsauktionsbolaget Saga Furs har valt Kenneth Ingman till sin ordförande fram till vårens bolagsstämma som hålls den 26 april.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Ingman var redan viceordförande i styrelsen, där han har suttit sedan 2013.

Ingman tar över efter Jorma Kauppila som av personliga skäl slutar både som styrelsemedlem och styrelseordförande. 

Kauppilas personliga ersättare Kari Manninen blir samtidigt styrelsemedlem.

Lasse Joensuu tar över posten som styrelsens viceordförande.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Tyska Uniper varnar för Nordstream 2-kollaps

Nordstream 2 skulle om gasledningen färdigställs fördubbla kapaciteten för gasleveranser direkt från Ryssland till Tyskland, via Östersjön. Arkivbild.
Foto: Bernd Wuestneck/AP/TT

Nordstream 2 skulle om gasledningen färdigställs fördubbla kapaciteten för gasleveranser direkt från Ryssland till Tyskland, via Östersjön. Arkivbild.

Den tyska kraftkoncernen Uniper varnar för att det ryskledda gasledningsprojektet Nordstream 2 kan kollapsa till följd av USA-sanktionerna som infördes i vintras.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan