|

Batat funkar utmärkt i söta bakverk – testa brownies utan gluten, mjölk och vitt socker

Nyhetsbild
Batatbrownien är en maffig chokladkaka utan gluten, mjölk och vitt socker. Foto: Nathalie Aurén
Batat, eller sötpotatis, är en rotknöl som påminner om potatis men som smakar sött och faktiskt inte ens är släkt med potatisen. Batat används ofta i matlagning, men passar även utmärkt i söta bakverk.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan