|

Första "Frost 2"-trailern är här

NyhetsbildZoom
Kristen Bell gör rösten till Anna i den engelska originalversionen av "Frost 2". Arkivbild. Foto: Jordan Strauss
Anna, Elsa, Kristoffer, Sven och Olaf återvänder till hösten – och ger sig ut på äventyr i ett höstfärgat skogslandskap.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det står klart när Disney nu har släppt den första teaser-trailern för "Frost 2", uppföljaren till den omåttligt populära animerade familjefilmen "Frost" från 2013.

I den 2 minuter långa, och ganska kryptiska, trailern ses bland annat en bestämd Elsa som gång på gång försöker springa ut i havet.

För regin står än en gång Jennifer Lee och Chris Buck som vann en Oscar för bästa animerade film för "Frost" 2014. Även låtskrivarna Kristen Anderson-Lopez och Robert Lopez, som belönades med en gyllene statyett för låten "Let it go", är med igen.

"Frost 2" har svensk premiär på bio den 25 december.

Kommentarer
|

Förhandlingar väntar efter ovisst Israelval

Nyhetsbild
Benny Gantz, ledare för Blåvita alliansen, hälsar tillsammans med sin fru Revital Gantz till sina anhängare. Foto: Oded Balilty/AP/TT
Efter det jämna valresultatet i Israel, där varken Benjamin Netanyahu eller utmanaren Benny Gantz har kunnat utropa sig till segrare, öppnar båda premiärministerkandidaterna för samtal. – Vi kommer att inleda förhandlingar och vi kommer att prata med alla, säger Gantz.

Mest läst senaste veckan