|

Jones försvarade sitt mästarbälte

Jon Jones, till höger, försvarade sitt UFC-mästarbälte i lätt tungvikt. Zoom
Foto: John Locher/AP/TT

Jon Jones, till höger, försvarade sitt UFC-mästarbälte i lätt tungvikt.

Alexander Gustafssons dubbla baneman – Jon Jones – hade inga problem att försvara sitt UFC-mästarbälte i lätt tungvikt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I nattens titelmatch i MMA mot Anthony Smith i Las Vegas vann Jones samtliga fem ronder och en enig domarkår hade Jones som segrare.

– Hatten av för Anthony Smith som var oerhört tuff. Han pratade med mig i oktagonen samtidigt som jag träffade honom. Han frågade om det var allt jag hade att komma med. Han är som en Terminator, sade Jones i segerintervjun enligt SVT.

Amerikanen var dock illa ute i rond fyra, skriver SVT. Efter att ha träffat Smith med en otillåten knäspark kunde han ha diskvalificerats om Smith hade valt att avbryta matchen. Men Smith hade inga planer på att göra det utan fortsatte fajtas och Jones klarade sig undan med ett tvåpoängsavdrag.

– Jag ville vinna matchen, inte stjäla den, sade Smith enligt Reuters.

Annons
Det var i slutet av december i fjol som Jones vann titelmatchen mot Alexander Gustafsson i lätt tungvikt, hans andra seger över svensken.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan