|

Conor McGregor gripen i Miami

NyhetsbildZoom
Conor McGregor. Foto: Michael Dwyer/AP/TT
MMA-stjärnan Conor McGregor greps av amerikansk polis utanför ett hotell i Miami Beach under måndagen misstänkt för rån och skadegörelse.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den 30-åriga irländaren, som har släppts mot borgen, anklagas enligt polisrapporten för att ha slagit sönder en persons mobiltelefon och sedan gått iväg med resterna av den.

Anmälaren ska ha försökt fotografera McGregor med sin mobiltelefon när de gick ut från hotellet. Då ska kampsportsstjärnan ha slagit telefonen ur handen på personen, och sedan stampat på den flera gånger.

Conor McGregor, ett av sportens största affischnamn, har varit i blåsväder flera gånger tidigare. Förra året dömdes han till samhällstjänst och till terapi för att hantera sitt temperament, efter att ha attackerat en buss med andra MMA-utövare.

Kommentarer

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Ledande tjänsteman slutar i Kaskö

Turbulensen inom stadsförvaltningen i Kaskö fortsätter. Nu har en ledande tjänsteman igen sagt upp sig, efter bara ett knappt år på posten.

Nyhetsbild
Inrikes

Åklagaren i polisrättegången: "En dyster bild av vad som skett inom polisen"

Åklagaren målade upp en väldigt sorglig bild av polisledningens agerande i samband med Jari Aarnios skumraskaffärer. Enligt åklagaren visste alla att allt inte stod rätt till, men valde att blunda.

Nyhetsbild
Övriga annonser

En perfekt mix av utmaningar och möjligheter

ANNONS FRÅN NOVIA

Yrkeshögskolan Novia erbjuder högklassig utbildning på svenska, på fyra olika orter. - Jag är nöjd med studierna och alla de möjligheter de gett mig, säger Olya Tsikhanchuck.

Mest läst senaste veckan