|

Conor McGregor gripen i Miami

Conor McGregor. Zoom
Foto: Michael Dwyer/AP/TT

Conor McGregor.

MMA-stjärnan Conor McGregor greps av amerikansk polis utanför ett hotell i Miami Beach under måndagen misstänkt för rån och skadegörelse.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den 30-åriga irländaren, som har släppts mot borgen, anklagas enligt polisrapporten för att ha slagit sönder en persons mobiltelefon och sedan gått iväg med resterna av den.

Anmälaren ska ha försökt fotografera McGregor med sin mobiltelefon när de gick ut från hotellet. Då ska kampsportsstjärnan ha slagit telefonen ur handen på personen, och sedan stampat på den flera gånger.

Conor McGregor, ett av sportens största affischnamn, har varit i blåsväder flera gånger tidigare. Förra året dömdes han till samhällstjänst och till terapi för att hantera sitt temperament, efter att ha attackerat en buss med andra MMA-utövare.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan