|

BILDSPEL: Unga över hela världen står upp för klimatet

Bilf från Heldenplatz i Wien. Greta Thunberg har inspirerat en generation till att stå upp för klimatet. Den 14 mars demonstrerade ungdomar i Amsterdam för klimatet. Bild från Bangkok Ungdomar i Helsingfors samlades utanför domkyrkan. Ungdomar i Stockholm samlades på Sergeltorg. Också i Aten demonstrerade ungdomar. Greta Thunberg har inspirerat en hel generation till att stå upp för klimatet. Ungdomar utanför Buckingham Palace i centrala London. Ungdomar i Stockholm samlades utanför riksdagshuset i Stockholm.
Se bilder när ungdomar från hela världen gemensamt demonstrerade för klimatet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Visa fler
Kommentarer

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Man sköts i höger ljumske i Kristinestad – mobilen stoppade en del av haglen

I morgon begärs en 41-årige man misstänkt för skottdramat i Kristinestad i fredags häktad. Han sköt offret i ljumsken med hagelgevär. Offret hade en osannolik tur.

Nyhetsbild
Ekonomi

Elho går som tåget – "Allt tyder på att vi slår nytt rekord"

Det råder en stark framtidstro på Elho i Bennäs. En global effektivisering av jordbruket står för dörren och Elho tillverkar maskiner som höjer produktiviteten avsevärt inom lantbruket.

Lokalt

Rekordmånga ville läsa om folkomröstningen – Vasabladet.fi överbelastades

Intresset för Vasabladets rapportering från folkomröstningen i Korsholm var stort på söndagskvällen – så stort att nyhetssajten till sist blev överbelastad.

Nyhetsbild
Övriga annonser

En perfekt mix av utmaningar och möjligheter

ANNONS FRÅN NOVIA

Yrkeshögskolan Novia erbjuder högklassig utbildning på svenska, på fyra olika orter. - Jag är nöjd med studierna och alla de möjligheter de gett mig, säger Olya Tsikhanchuck.

Mest läst senaste veckan