|

BILDSPEL: Unga över hela världen står upp för klimatet

Bilf från Heldenplatz i Wien. Greta Thunberg har inspirerat en generation till att stå upp för klimatet. Den 14 mars demonstrerade ungdomar i Amsterdam för klimatet. Bild från Bangkok Ungdomar i Helsingfors samlades utanför domkyrkan. Ungdomar i Stockholm samlades på Sergeltorg. Också i Aten demonstrerade ungdomar. Greta Thunberg har inspirerat en hel generation till att stå upp för klimatet. Ungdomar utanför Buckingham Palace i centrala London. Ungdomar i Stockholm samlades utanför riksdagshuset i Stockholm.
Se bilder när ungdomar från hela världen gemensamt demonstrerade för klimatet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Visa fler
Kommentarer

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Utrikes

Svårt få fram hjälp i krisdrabbade Moçambique – hundratusentals i nöd

Hundratusentals människor behöver akut hjälp efter cyklonen Idai i sydöstra Afrika. Vägar och telefonnät har förstörts, internet är utslaget och hjälparbetare når inte fram till de katastrofdrabbade områdena.

Nyhetsbild
Ekonomi

Juha Häkkinen ser tillgången till arbete som viktigast – "Österbotten är Finlands exportmotor"

VASA Infrastruktur, utbildning och arbetskraft. Det är Juha Häkkinens recept för en framgångsrik region. I dag mår Österbotten bra – men det gäller att hela tiden vara vaksam, inget kommer av sig själv. Bakom framgångarna ligger hårt arbete.

Nyhetsbild
Övriga annonser

En perfekt mix av utmaningar och möjligheter

ANNONS FRÅN NOVIA

Yrkeshögskolan Novia erbjuder högklassig utbildning på svenska, på fyra olika orter. - Jag är nöjd med studierna och alla de möjligheter de gett mig, säger Olya Tsikhanchuck.

Mest läst senaste veckan