|

Kanye Wests predikan lockade tusentals

NyhetsbildZoom
Kanye West uppträde med Kid Cudi på Coachella under lördagskvällen. Trots det hade han inga problem att komma upp i ottan och genomföra sin "Sunday service". Foto: Amy Harris/AP/TT
Redan tidigt på söndagsmorgonen ringlade köerna långa till det område på Coachellafestivalen där Kanye West skulle hålla sin söndagspredikan.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Publiksiffran väntades på förhand överstiga 100 000 och enligt Deadline verkar prognosen ha infriats.

Rapparen drog i gång sitt koncept "Sunday service" i början av året. Det går ut på att han en gång i veckan framför eget och andras material tillsammans med andra musiker, gäster och en stor kör.

På Coachella deltog artister som Kid Cudi, Chance the Rapper och Teyana Taylor. Dessutom dök Wests fru Kim Kardashian och dottern North West upp på den gräsklädda kullen på festivalområdet.

Framträdandet drog i gång klockan nio på morgonen lokal tid och gick även att följa på Youtube. Föga förvånande fick tillställningen stor uppmärksamhet på Twitter där glada tillrop blandades med hånfulla kommentarer och skämt.

Många gjorde sig lustiga över den merch, alltså kläder specifikt framtagna för tillfället, som såldes på platsen. En t-shirt med texten "Trust god" kostade 70 dollar, medan ett par svarta tubsockor med texten "Jesus walks" gick på 50 dollar.

Kommentarer
|

Vörjeans medverkar i Janne Grönroos talkshow på Ritz

Nyhetsbild
Vörjeans är, från vänster, Freppa (Kevin Holmström), Määnin (Axel Åhman) och Tommy (Jakob Norrgård). Foto: Pressbild
"Late Night Live" med Janne Grönroos har premiär i september. Vörjeans, som är humorgruppen KAJ:s alter egon, medverkar i första showen på Ritz.

Mest läst senaste veckan