Karlebybo leder Saga Furs styrelse

Saga Furs höll årsmöte på fredagen och valde bland annat ny styrelse. På det direkt följande första styrelsemötet valdes en Karlebybo till ny ordförande.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det är Jari Isosaari som kommer att svinga klubban i Saga Furs under den kommande perioden. Karlebybon Isosaari är ny i styrelsen och fick alltså direkt uppdraget som ordförande. 

Till viceordförande valdes Kenneth Ingman. De övroiga i styrelsen är Lasse Joensuu, Anders Kulp, Virve Kuusela, Isto Kärkkäinen, Hannu Sillanpää och Rainer Sjöholm.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

EU-kommissionen: Strunta i statsskuld och underskott i ett år till

EU-kommissionens ekonomiansvarige viceordförande Valdis Dombrovskis vill ge fortsatta undantag från EU:s strikta budgetregler.
Foto: Francisco Seco/AP/TT

EU-kommissionens ekonomiansvarige viceordförande Valdis Dombrovskis vill ge fortsatta undantag från EU:s strikta budgetregler.

EU-kommissionen öppnar för fortsatta undantag från budgetreglerna.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan