|

"Sonic" ritas om efter trailerfloppen

NyhetsbildZoom
Den animerade igelkotten Sonic. Pressbild. Foto: Paramount/TT
Trailern till den kommande filmen "Sonic the hedgehog" har blivit lika delar utskälld som utskrattad i sociala medier. Nu verkar regissören Jeff Fowler göra sitt bästa för att undvika en annalkande pr-katastrof inför lanseringen i höst.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

"Budskapet är högt och tydligt. Ni är inte nöjda med designen och ni vill ha ändringar. Det kommer att hända", lovar han på Twitter.

Många har reagerat på hur filmens huvudperson Sonic är animerad. Den snabbfotade tv-spelsigelkotten har bland annat fått människoaktiga tänder, vilket många tycker ser kusligt ut.

Sonic i mer traditionell skepnad vid en parad i New York. Arkivbild. Foto: Tina Fineberg/AP/TTFiguren lanserades av tv-spelsutvecklaren Sega år 1991 och har sedan dess spelat huvudrollen i en lång rad spel. I filmen ger skådespelaren Ben Schwartz röst åt Sonic, och i övriga roller ses bland andra James Marsden, Tika Sumpter och Jim Carrey.

Kommentarer
|

Bröllop i Grekland för Anne Lundberg

Nyhetsbild
Anne Lundberg. Arkivbild. Foto: Izabelle Nordfjell/TT
SVT-profilen Anne Lundberg har gift sig med kärleken Allan Lindfors. Vigseln ägde rum på ön Paros i Grekland under midsommarhelgen.

Mest läst senaste veckan