|

Visste du att det nu finns lediga lägenheter i ett av Vasas vackraste kvarter?

Zoom
Foto: Linus Lindholm

Nybyggt hus. Elegant innergård. Ett stenkast till torget. Möjlighet till parkeringsplats i bilhallen under huset. Missa inte möjligheten att bekanta dig med Folkhälsanhuset Wasa!

Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Folkhälsanhuset i Vasa är ett hus för alla. Med sitt centrala läge, och samtidigt en väldigt skyddad innergård, erbjuder huset ett tryggt och lugnt boende mitt i stadens puls. Visionen för huset är att skapa en mötesplats för alla generationer. Och inte nog med det, tänk att bo i ett hus som har en egen restaurang på bottenvåningen! Lunchrestaurangen Julius är öppen för såväl husets invånare som utomstående lunchgäster. Här är alla välkomna att avnjuta hälsofrämjande husmanskost gjorda på färska råvaror.

Just nu finns lediga enrummare (36 m2) och tvårummare (54 m2) att hyra i huset. Lägenheterna fungerar som helt vanliga hyreslägenheter, men alla lägenheter utrustas med trygghetslarm, så att du vid behov kan få den hjälp du behöver!

Har du fyllt 55 år och vill ansluta till vår svenskspråkiga gemenskap? Då är du mer än välkommen!

I huset erbjuder vi hälsofrämjande aktiviteter för alla åldrar! Våra ljusa och fräscha lägenheter är i nyskick och möjlighet till hemtjänst finns. Du kan bo helt självständigt - eller diskutera ditt servicebehov med oss.

Foto: Linus Lindholm


Garden Party 23.5 -
kom och kika hur vi har det!


Torsdag 23.5 ordnar vi ett Garden Party på vår vackra innergård! Samtidigt kommer vi att ordna guidade rundturer i Folkhälsanhuset Wasa. Är du nyfiken på hur vi har det? Välkommen att spana in våra lediga bostäder och våra allmänna utrymmen!

Vi vill gärna visa hur vardagen på Wasaborgsgränd 4 kan se ut. Vi bjuder också på livemusik, aktiviteter för barn och lite småplock från vår egen restaurang Julius. På plats finns också personal från Folkhälsan som gärna berättar mer om våra tjänster. Vi kör igång klockan 17.30!

Vill du veta mera?
Hör av dig till oss!

Ann-Sofie Peth
044 788 6314
ann-sofie.peth@folkhalsan.fi

Johan Aminoff
044 788 3779
johan.aminoff@folkhalsan.fi

Läs mer på Folkhälsans webbsida.

|

Tullen varnar för hälsofarliga halter i snusliknande nikotinpreparat

För tillfället saluförs preparat som innehåller upp till 50 milligram nikotin per portion, säger bevakningsdirektör Hannu Sinkkonen.
Foto: SPT

För tillfället saluförs preparat som innehåller upp till 50 milligram nikotin per portion, säger bevakningsdirektör Hannu Sinkkonen.

De som beställer via nätbutiker kan inte veta den verkliga nikotinhalten i preparatet.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €