|

Ron Back ny ekonomi- och förvaltningsdirektör på Logset

Ron Back. Zoom
Foto: Logset

Ron Back.

Tar över på posten i september.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Ron Back, 36, blir ny ekonomi- och förvaltningsdirektör (CFO) på skogsmaskinsföretaget Logset i Kvevlax.  Han tillträder tjänsten den 1 september.

Back, som är utbildad ekonomie magister, arbetar för tillfället som verkställande direktör för Schneider Electronics i Vasa. Han har tidigare varit verkställande direktör och förvaltningsdirektör vid Vamp.

Back efterträder Kari Mikkilä som blir anskaffningsdirektör på Logset från och med september.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Nu blir Jessicas dröm sann – startar eget café i Vasa: "Bakning är min passion"

Jessica Piispanen älskar att baka och har länge letat efter en lokal där hon kan uppfylla sin dröm. Nu har hon hittat den perfekta på Hovrättsesplanaden.
Foto: Mikael Nybacka

Jessica Piispanen älskar att baka och har länge letat efter en lokal där hon kan uppfylla sin dröm. Nu har hon hittat den perfekta på Hovrättsesplanaden.

Jessica Piispanen växte mer eller mindre upp i föräldrarnas bageri i Harrström. Hon har länge drömt om ett eget café. Till sist dök det perfekta stället upp – en gammal, fin apotekslokal i Vasa.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan