|

Man arresterad för stöld av Monroe-staty

Marilyn Monroe-statyn på toppen av "Four ladies of Hollywood" blev stulen tidigare i veckan. Nu har en 25-årig man arresterats för brottet. Arkivbild. Zoom
Foto: Richard Vogel/AP/TT

Marilyn Monroe-statyn på toppen av "Four ladies of Hollywood" blev stulen tidigare i veckan. Nu har en 25-årig man arresterats för brottet. Arkivbild.

En 25-årig man har arresterats för att ha stulit en staty av Marilyn Monroe i Hollywood.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det här rapporterar NBC Los Angeles. Incidenten inträffade tidigare i veckan, då någon klättrade upp i stålkonstverket "Four ladies of Hollywood" och sågade ner en staty föreställande Marilyn Monroe från den ikoniska kjol-scenen i filmen "Flickan ovanpå".

Den arresterade mannen uppges vara samma person som förra året straffades för att med en yxa ha förstört Donald Trumps stjärna på Hollywood Walk of Fame.

Var Marilyn Monroe-statyn befinner sig är dock oklart. Los Angeles-polisen tror att konstverket kan ha gått sönder i samband med stölden.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Snabb spridning av coronavirus i Sydkorea – men i Kina har det lugnat ner sig

Sjukhuspersonal i Daegu i Sydkorea.
Foto: Ryu Hyung-Seok/Yonhap/AP/TT

Sjukhuspersonal i Daegu i Sydkorea.

Spridningen av det nya coronaviruset mattas av i Kina, där utbrottet startade. Men i flera andra delar av världen fortsätter antalet fall öka i snabb takt. I Sydkorea har 571 nya fall rapporterats det senaste dygnet.

Mest läst senaste veckan