|

Succéserien ska skildra Lewinsky-affären

NyhetsbildZoom
Monica Lewinsky kommer att producera den tredje säsongen av "American Crime Story", som kommer att handla om hennes affär med Bill Clinton. Arkivbild. Foto: Jordan Strauss/TT/AP
Den kommande säsongen av amerikanska tv-serien "American Crime Story" kommer att handla om Lewinsky-affären och ska produceras av Monica Lewinsky själv, uppger flera amerikanska medier.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

"American Crime Story" har sänts i två säsonger som båda har mötts av goda recensioner. Den första, "Fallet O.J. Simpson", handlar om O.J. Simpsons mordrättegång medan den andra, "Mordet på Gianni Versace", handlar om seriemördaren Andrew Cunanans mord på designern Gianni Versace.

Den tredje säsongen har fått titeln "Impeachment" och väntas få amerikansk premiär den 27 september 2020 – tätt inpå det amerikanska presidentvalet.

"Impeachment" kommer att skildra skandalen som skakade om amerikansk politik 1998, när det blev känt att president Bill Clinton under flera år haft en sexuell relation med Vita Huset-praktikanten Monica Lewinsky.

Rollen som Lewinsky kommer att göras av skådespelaren Beanie Feldstein, som just nu är aktuell med sin medverkan i filmen "Booksmart".

Seriens exekutive producent Ryan Murphy hade redan i april förra året planer på att göra en säsong om händelsen, men backade då han tyckte att Monica Lewinsky själv borde vara med som producent och tjäna pengar på projektet.

|

Vörjeans medverkar i Janne Grönroos talkshow på Ritz

Nyhetsbild
Vörjeans är, från vänster, Freppa (Kevin Holmström), Määnin (Axel Åhman) och Tommy (Jakob Norrgård). Foto: Pressbild
"Late Night Live" med Janne Grönroos har premiär i september. Vörjeans, som är humorgruppen KAJ:s alter egon, medverkar i första showen på Ritz.

Mest läst senaste veckan