|

Ryggen stoppar Williams: "Försökt med allt"

Serena Williams under förra veckans WTA-turnering i Toronto. Zoom
Foto: Nathan Denette/The Canadian Press/AP/TT

Serena Williams under förra veckans WTA-turnering i Toronto.

Serena Williams kommer inte till spel i Cincinattis WTA-turnering. Ryggskadan som tvingade den amerikanska tennisstjärnan att avbryta WTA-finalen i Toronto häromdagen, stoppar henne på nytt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

"Jag har försökt med allting för att vara redo för spel i kväll, och jag hoppades fortfarande att det skulle gå efter mitt träningspass i morse. Men tyvärr är min rygg fortfarande inte tillräckligt bra", sade Serena Williams i ett uttalande via arrangören, efter att ha ställt in matchen mot kvalspelaren Zarina Diyas.

37-åriga Williams har tagit 23 grand slam-titlar i singel under karriären – bara australiskan Margaret Court har fler i historien (24) – men har haft ett tufft år skademässigt. Förutom ryggen har hon också störts av knäproblem.

Avhoppet i Cincinatti kommer med mindre än två veckor kvar till nästa grand slam-turnering: US Open.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Mats Södermans jakt på den perfekta kroppen: Det kräver stor självdisciplin

Kosten och träningen. Det är de två grundfundamenten som utgör en hel livsstil för Mats Söderman.
Foto: Eva-Stina Kjellman

Kosten och träningen. Det är de två grundfundamenten som utgör en hel livsstil för Mats Söderman.

Strävan efter den perfekta kroppen bygger på hårt slit. För Mats Södermans del innebär det många tuffa timmar på gymmet. Men det är timmarna utanför gymmet som gör en finländsk mästare.

Mest läst senaste veckan