|

Miocic knockade Cormier – ny mästare

Stipe Miocic besegrade Daniel Cormier och är därmed ny UFC-tungviktsvärldsmästare. Arkivbild. Zoom
Foto: Gregory Payan/AP/TT

Stipe Miocic besegrade Daniel Cormier och är därmed ny UFC-tungviktsvärldsmästare. Arkivbild.

Tungviktsfajten vid MMA-galan i Anaheim i USA mellan regerande UFC-mästaren Daniel Cormier, 40, och utmanaren Stipe Miocic, 36, slutade med knockoutseger för Miocic. Mötet var en retur på förra årets kamp då Cormier besegrade Miocic.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

De båda amerikanerna höll jämna steg med varandra under de tre första ronderna. I den fjärde började Miocic konsekvent med kroppsslag mot Cormiers högra sida, något som gav utdelning och en stund senare kunde Miocic sänka sin motståndare varpå domaren bröt fajten.

– DC (Cormier) är en tuff jävel. Det är en fajt och allt kan hända. Anaheim, ni rockar! säger vinnaren direkt efter fajten.

– Jag tänkte bara, nu är jag trött, jag vill gå hem, svarar Miocic på frågan om vad han tänkte när Cormier sjönk ihop.

Daniel Cormier, som före titelfajten öppnat för att karriären kan vara slut ville inte ge några definitiva besked direkt efter förlusten.

Annons
– Miocic är en fantastisk mästare, och grattis till honom. Det är en tuff känsla, jag behöver prata med min fru och bestämma vad vi ska göra nu.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan