|

Ny säsong av frågesport med Filip och Fredrik

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är tillbaka med en ny säsong av "Alla mot alla". Zoom
Foto: Arkiv/Claudio Bresciani/TT

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är tillbaka med en ny säsong av "Alla mot alla".

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson leder en ny säsong av "Alla mot alla" med nya potentiellt pinsamma frågemoment för de tävlande kändisarna.– Jag är så full av respekt över att de vågar ställa upp, säger Fredrik Wikingsson.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Fredrik Wikingsson beskriver första säsongen i våras som en mjukstart och berättar att den slängdes ihop på fyra–fem veckor. När han och Filip Hammar nu tar frågesportprogrammet "Alla mot alla" in i en ny säsong väntar 60 avsnitt, jämfört med första säsongens 24.

– Nu har vi fler än dubbelt så många tävlingspar och fler nya moment. Jag tycker det blir ännu roligare, tajtare och bättre, säger Fredrik Wikingsson.

"Vore sinnesjukt annars"

I säsongspremiären ställs två debutantpar mot varandra. Janne Josefsson och Cecilia Frode möter Gry Forsell och Thomas Bodström.

Annons
– Josefsson och Frode tror jag är lite av höstens behållning, just eftersom de har så jävla lustiga och konstiga svar, det är en helt unik kemi, säger Fredrik Wikingsson.

Flera lag från den första säsongen tävlar igen, däribland finalisterna Emma Molin och Erik "Jerka" Johansson. Och vinnarparet, Ebbot Lundberg och Hanna Hellqvist, får givetvis chansen att försvara sin titel.

– Ja men det är väl klart, det vore ju sinnesjukt annars. Nu får jag säkert inte säga det, men jag orkar inte, vad fan är det frågan om, det är klart att de kommer tillbaka, säger Fredrik Wikingsson.

Nya moment

Den populära "Idiotfrågan" kommer även den här säsongen att pressa de mest pålästa. Ett nytt frågemoment är "Har dom legat?".

– Vi visar upp fem par helt enkelt, som har varit ihop och legat med varandra eller så har de kanske inte ens levt samtidigt, säger Fredrik Wikingsson.

Den nya säsongen av "Alla mot alla" har premiär i Kanal 5 måndagen den 19 augusti och sänds därefter måndag till torsdag varje vecka.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Veckans bil: Mazdas nya har ett förvirrande namn – orsaken finns i Kina

Foto: CNP

I en perfekt värld skulle Mazdas nya suv haft beteckningen CX-4. Längden är 440 centimeter och därmed klämmer den in sig precis mellan lillebror CX-3 och storebror CX-5. Ändå är namnet Mazda CX-30 och det kan få vem som helst att bli förvirrad. Men det finns en logisk förklaring till det hela. Häng med på provkörningen i ett soligt Girona så får du strax reda på svaret.

Mest läst senaste veckan