|

Polisens kamerabilar övervakar bilisternas hastigheter under onsdagen

Polisen. Zoom
Foto: Arkiv/Malin Bylund

Polisen.

Speciellt morgontrafiken och trafiken kring skolor och daghem är under uppsikt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Klockan 6 på onsdag morgon (den 21 augusti) inleder polisen en 24 timmar lång automatisk hastighetsövervakning. Övervakningen effektiveras med hjälp av polisens kamerabilar.

Det är speciellt morgontrafiken och trafiken nära skolor och daghem som kommer att granskas.

– Hastigheten i arbetstrafiken ökar när man är van att skynda sig till jobbet och det inte syns till mycket övervakning vid den tiden. Polisens temaövervakning påverkar den här trafiken, säger polisinspektör Heikki Ihalainen vid Polisstyrelsen i ett pressmeddelande.

 

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Pajuluoma tvingas till rockader – Stéen sjuk, Conrad Mölder inkallad från TUTO

Stefan Stéen byttes ut till förmån för Niko Hovinen i senaste match. Nu finns svensken inte ens på avbytarbänken, eftersom han lär vara sjuk.
Foto: Arkiv/Linus Lindholm

Stefan Stéen byttes ut till förmån för Niko Hovinen i senaste match. Nu finns svensken inte ens på avbytarbänken, eftersom han lär vara sjuk.

I kväll möts ligans två jumbolag TPS och Sport i Åbo. Det skulle vara viktigt för Sport att knipa tre poäng och krympa avståndet uppåt i tabellen.

Mest läst senaste veckan