|

Alice och Bianca slutar podda

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso vann Årets podcast Guldtubengalan förra året. Men nu är det slutpoddat. Arkivbild. Zoom
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso vann Årets podcast Guldtubengalan förra året. Men nu är det slutpoddat. Arkivbild.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf väljer att lägga ned podden ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B”, skriver Aftonbladet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Enligt tidningen är podden Sveriges största kommersiella podcast. Cirka 200 000 personer lyssnar varje vecka.

I ett sista avsnitt som publicerats under dagen säger Stenlöf, enligt Aftonbladet:

– Det är så mycket med den här podden som har varit otroligt fantastiskt och vi har fått så mycket möjligheter och kärlek från er som har lyssnat. Men vi vill också sluta på topp.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Veckans bil: Mazdas nya har ett förvirrande namn – orsaken finns i Kina

Foto: CNP

I en perfekt värld skulle Mazdas nya suv haft beteckningen CX-4. Längden är 440 centimeter och därmed klämmer den in sig precis mellan lillebror CX-3 och storebror CX-5. Ändå är namnet Mazda CX-30 och det kan få vem som helst att bli förvirrad. Men det finns en logisk förklaring till det hela. Häng med på provkörningen i ett soligt Girona så får du strax reda på svaret.

Mest läst senaste veckan