|

Justitieminister Anna-Maja Henriksson besöker Åland och redogör för regeringens linjer

NyhetsbildZoom
Justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) presenterade regeringsprogrammet för Vasabor i juli. Nu ska hon göra det samma på Åland. Foto: Felix Rantschukoff/Arkiv
Minister Anna-Maja Henriksson (SFP) besöker Mariehamn som en del av biblioteksturnén.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Besöket sker den 27 augusti. På Åland kommer Henriksson bland annat träffa företrädare för landskapsregeringen och besöka Mariehamns stadsbibliotek för att diskutera regeringsprogrammet.

Minister Henriksson är på plats i Mariehamns bibliotek mellan klockan 18.30 och 19.15. Under besöket presenterar hon regeringsprogrammet och svarar på publikens frågor.

Statsminister Antti Rinnes regering har under sommaren rest runt i landet för att diskutera sitt regeringsprogram med finländarna. Syftet med diskussionsmötena är att redogöra för regeringens viktigaste mål och få respons på regeringsprogrammet.

Kommentarer
|

Statsminister Rinne till IL: Använd "kiky"-timmarna till fortbildning

Nyhetsbild
Enligt statsminister Antti Rinne (SDP) kunde arbetsgivarna, arbetstagarna och staten dela på kostnaderna för ett utbildningskonto. Foto: Vesa Moilanen/Lehtikuva
Statsminister Antti Rinne (SDP) föreslår i en intervju för Iltalehti att de 24 så kallade konkurrensavtalstimmarna inom alla branscher ska kunna användas till fortbildning.

Mest läst senaste veckan