|

Justitieminister Anna-Maja Henriksson besöker Åland och redogör för regeringens linjer

Justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) presenterade regeringsprogrammet för Vasabor i juli. Nu ska hon göra det samma på Åland. Zoom
Foto: Felix Rantschukoff/Arkiv

Justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) presenterade regeringsprogrammet för Vasabor i juli. Nu ska hon göra det samma på Åland.

Minister Anna-Maja Henriksson (SFP) besöker Mariehamn som en del av biblioteksturnén.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Besöket sker den 27 augusti. På Åland kommer Henriksson bland annat träffa företrädare för landskapsregeringen och besöka Mariehamns stadsbibliotek för att diskutera regeringsprogrammet.

Minister Henriksson är på plats i Mariehamns bibliotek mellan klockan 18.30 och 19.15. Under besöket presenterar hon regeringsprogrammet och svarar på publikens frågor.

Statsminister Antti Rinnes regering har under sommaren rest runt i landet för att diskutera sitt regeringsprogram med finländarna. Syftet med diskussionsmötena är att redogöra för regeringens viktigaste mål och få respons på regeringsprogrammet.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Från och med söndag ska hunden hållas kopplad

Lösa hundar kan störa bland annat fåglar under häckningstiden.
Foto: Sofie Fogde/SPT

Lösa hundar kan störa bland annat fåglar under häckningstiden.

Lösa hundar kan störa vilda djur som bygger bon och tar hand om sina ungar.

Mest läst senaste veckan