|

Messi: Hade älskat om Neymar återvänt

NyhetsbildZoom
Lionel Messi och Neymar under tiden då båda spelade för Barcelona. Foto: Manu Fernandez/AP/TT
Om Lionel Messi hade fått bestämma hade Neymar flyttat tillbaka till Barcelona.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Jag förstår om några var emot det och det är inte konstigt med allt som har varit och hur han lämnade oss, men när jag tänker på det på sportsliga grunder är Neymar för mig en av de bästa spelarna i världen, säger Messi.

Neymar lämnade Barcelona för Paris Saint-Germain 2017 och blev samtidigt världens dyraste fotbollsspelare. Under sommaren ryktades den brasilianska stjärnanfallaren vara på väg tillbaka till Spanien och Barça, men när transferfönstret slog igen stod det klart att 27-åringen blir kvar i Paris.

– Han hade absolut ökat våra chanser att nå de resultaten vi vill nå. Klubben hade tagit ett steg framåt sett till sponsorer, vår image, vår tillväxt, men nu blev det inte så, säger argentinaren Messi.

Barcelonas ordförande Josep Maria Bartomeu har sagt att klubben gjorde allt för att värva tillbaka Neymar, men att man till slut inte kunde möta PSG:s krav.

Kommentarer
|

Vasabördiga Ria Ölings fotbollslag räddas – av en som aldrig sett en match

Nyhetsbild
Till vardags spelar 25-åriga Ria Öling i Växjö DFF, men får också ofta dra på sig landslagsdressen. Foto: Arkiv/SPT
Växjö DFF, som håller till i damallsvenskan, har haft enorma ekonomiska bekymmer och haft krav på sig att få in 1,2 miljoner kronor (cirka 111 600 euro). Men nu går en företagare in med pengar i klubben.

Mest läst senaste veckan