Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
|

Stödkonsert för par som förlorade sitt hem i brand

Föreningen Volume ordnar en stödkonsert för två eldsjälar som förlorade sitt hem i branden i Gamla Vasa i början av oktober. Zoom
Foto: Mikael Nybacka

Föreningen Volume ordnar en stödkonsert för två eldsjälar som förlorade sitt hem i branden i Gamla Vasa i början av oktober.

Föreningen Volume samlar medel till eldsjälar som förlorade både hem och katter när huset brann.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Om en knapp månad ställer sig elva Vasaband på scenen vid en stödkonsert som Vasas förening för ny kultur Volume ordnar på WS Arena. Konserten ordnas för att samla medel till ett av de par som förlorade sitt hem när ett flervåningshus brann i Gamla Vasa i början av oktober. 

Marko och Sanna Perälä har aktivt varit med i Volume sedan föreningen grundades. Därför vill man nu hjälpa dem som ett tack för allt frivilligarbete de gjort inom föreningen. Förutom sitt hem förlorade paret också sina tre katter i branden. 

Det är frivilligt inträde till konserten som ordnas 9 november och alla medel går till paret. Banden ställer upp gratis. 

Till Pohjalainen säger Volumes programansvariga Susanna Kuparinen att man också övervägde att ordna en stödkonsert för alla som bodde i det brandhärjade huset men att föreningens resurser tyvärr inte räcker för att ordna en så stor konsert. 

Pohjalainen var först med nyheten.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Staden bjöd in till öppet medborgarevenemang – få medborgare kom

Nyhetsbild
Ett tiotal Vasabor kom för att lyssna hur det står till med staden. Foto: Ida Erikson
Vasa – hur går det? Svaret på den frågan försökte tjänstemän, beslutsfattare och invånare hitta på lördagen. Medborgarevenemanget fokuserade i år på unga i staden.

Mest läst senaste veckan