|

Huka er stjärnor – Ricky Gervais leder Golden Globe

Ricky Gervais. Zoom
Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Arkiv

Ricky Gervais.

Komikern, regissören och skådespelaren Ricky Gervais kommer att leda nästa års Golden Globe-gala, skriver Variety.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Gervais, som varit värd för galan vid fyra tillfällen tidigare, säger att han fick ett erbjudande han "inte kunde motstå".

"Men den här gången är verkligen sista gången jag gör det här, vilket skapar förutsättningar för en rolig kväll", säger Gervais i ett uttalande, enligt Variety.

Vid tidigare galor har Gervais inte dragit sig för att dra grova, och inte alltid politiskt korrekta, skämt om allt från filmbranschen i stort till privata skämt om skådespelarna som sitter i publiken. Komikern har i intervjuer själv påpekat att han inte tror att kanalen NBC skulle våga låta honom hålla i galan en gång till. Men så blir det alltså.

"Det finns alltid en påtagligt elektrisk stämning i rummet när Ricky står på scenen. Hans återkomst till Golden Globes kommer med höga förväntningar, säger NBC:s underhållningschef Paul Telegdy, enligt Variety.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Veckans bil: Vi har provkört framtidens folkvagn – som går på el

Foto: CNP

För 75 år sedan tog andra världskriget slut och behovet av en prisvärd folkbil var stor.  Volkswagen svarade med att massproducera Typ 1 som snabbt slog igenom under smeknamnet ”Bubblan”.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan