|

MTV: På måndag avgör regeringen hur det ska gå för barnen och kvinnorna i al-Hol-lägret

Flera riksdagsledamöter har krävt klarhet i regeringens linje i al-Hol-frågan. På tisdag ska regeringen svara på oppositionens interpellation inför riksdagen. Zoom
Foto: Jenny Jägerhorn-Tabermann/SPT

Flera riksdagsledamöter har krävt klarhet i regeringens linje i al-Hol-frågan. På tisdag ska regeringen svara på oppositionens interpellation inför riksdagen.

Enligt MTV:s uppgifter kommer regeringen att fatta ett politiskt beslut om al-Hol på måndag. Då ska regeringen nämligen förbereda svaret på interpellationen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På tisdag ska riksdagen behandla oppositionens interpellation. Senast då måste regeringen ha en gemensam linje i frågan. Enligt MTV kommer regeringen på måndag att fatta ett beslut i frågan.

Riksdagens underrättelsetillsynsutskott har behandlat frågan på fredagen, rapporterar MTV. Utskottet utövar bland annat parlamentarisk tillsyn över Skyddspolisens verksamhet.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Elsparkcykelföretag inför nattligt nykterhetstest – mäter reaktionsförmåga

Elsparkcykel.
Foto: Linnea de la Chapelle/SPT

Elsparkcykel.

Den som vill hyra en elsparkcykel på småtimmarna kan få göra ett nykterhetstest på telefonen. Testet är frivilligt.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan