|

Youtubeprofilen ansluter till "Big brother"

Joakim Lundell är näste deltagare in i "Big brother"-huset. Zoom
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Joakim Lundell är näste deltagare in i "Big brother"-huset.

Deltagarna i "Big brother"-huset får sällskap av Youtubeprofilen och influencern Joakim Lundell, sedan Patrik "Patzy" Svensson lämnat programmet på grund av ihållande magsmärtor.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Lundell bekräftar sin medverkan själv på Instagram:

"Varför inte ta och försöka vinna 'Big brother' när man har lite ledighet från inspelningar! Fattar många blir sura då det anses hos vissa vara fusk med mitt stora följarantal! Jag ska försöka visa att jag är en genuin människa", skriver han i ett inlägg under söndagskvällen.

Det har varit hög omsättning på deltagarna i huset. Deltagaren Jessica Pamlin lämnade frivilligt, Kim Kamal och Isabel Pereira kastades ut efter båda hade uttryckt antisemitiska åsikter och programledaren Adrian Boberg och panelmedlemmen Helle Schunnesson lämnade produktionen i protest mot en deltagares högerextremistiska förflutna.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Justin Bieber skjuter upp sin turné

Justin Bieber skjuter upp sin turné i Kanada och USA. Arkivbild.
Foto: Giorgio Benvenuti/AP/TT

Justin Bieber skjuter upp sin turné i Kanada och USA. Arkivbild.

Justin Bieber skulle ut på sin första turné på flera år, men nu skjuts artistens alla speldatum upp på grund av coronavirusets spridning.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan