|

Är du strandsatt ute i världen? – Hör av dig till oss!

Då flygbolagen skalar ned sin verksamhet blir det svårare för turister att ta sig hem. Så här på flygplatsen i Palma de Mallorca den 16 mars. Zoom
Foto: Jaime Reina/Lehtikuva

Då flygbolagen skalar ned sin verksamhet blir det svårare för turister att ta sig hem. Så här på flygplatsen i Palma de Mallorca den 16 mars.

Det blir svårare att ta sig hem från långväga destinationer ute i världen då flygbolagen skalar ned sin verksamhet. Är du strandsatt? här av dig till oss.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Utrikesministeriet uppmanar resenärer ute i världen att återvända till Finland. Trots att gränserna stänger kan man alltid återvända hem.

Men från Thailand, Australien, USA eller Kanada och en hel del länder är det snudd på omöjligt att ta sig hem utan att flyga. Samtidigt har Finnair ställt in och kommer att dra in flera avgångar till och från bland annat Thailand, och andra populära resmål för finländska turister och backpackers. Flera andra flygbolag gör det samma.

Vad innebär det här för dig som är ute och reser? Är du strandsatt? Kan du eller vill du inte ta dig hem?

Hör av dig till oss på online@hssmedia.fi och berätta hur du det har det.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Coronasmitta på fest – 70 blev sjuka

Publik inför Melodifestivalens sista deltävling i Lidköping Arena 2019. Arkivbild.
Foto: Jonas Ekströmer/TT

Publik inför Melodifestivalens sista deltävling i Lidköping Arena 2019. Arkivbild.

En vecka in i mars bedömde Folkhälsomyndigheten risken för spridning av covid-19 i samhället som måttlig. Den 7 mars samlas 100 personer för en fest i en villa utanför Stockholm – och 70 av dem blev sjuka, skriver Dagens nyheter.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan