|

Är du strandsatt ute i världen? – Hör av dig till oss!

Då flygbolagen skalar ned sin verksamhet blir det svårare för turister att ta sig hem. Så här på flygplatsen i Palma de Mallorca den 16 mars. Zoom
Foto: Jaime Reina/Lehtikuva

Då flygbolagen skalar ned sin verksamhet blir det svårare för turister att ta sig hem. Så här på flygplatsen i Palma de Mallorca den 16 mars.

Det blir svårare att ta sig hem från långväga destinationer ute i världen då flygbolagen skalar ned sin verksamhet. Är du strandsatt? här av dig till oss.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Utrikesministeriet uppmanar resenärer ute i världen att återvända till Finland. Trots att gränserna stänger kan man alltid återvända hem.

Men från Thailand, Australien, USA eller Kanada och en hel del länder är det snudd på omöjligt att ta sig hem utan att flyga. Samtidigt har Finnair ställt in och kommer att dra in flera avgångar till och från bland annat Thailand, och andra populära resmål för finländska turister och backpackers. Flera andra flygbolag gör det samma.

Vad innebär det här för dig som är ute och reser? Är du strandsatt? Kan du eller vill du inte ta dig hem?

Hör av dig till oss på online@hssmedia.fi och berätta hur du det har det.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Tidigare märktes gränsen nästan inte – "Det är som en osynlig mur mot Sverige"

"Det finns en osynlig mur mitt på gränsbron. Det känns för mig som Öst- och Västtyskland", suckar Belinda Klicline Abbott som tvingas jobba extra på apotek för att rädda sitt företag.
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

"Det finns en osynlig mur mitt på gränsbron. Det känns för mig som Öst- och Västtyskland", suckar Belinda Klicline Abbott som tvingas jobba extra på apotek för att rädda sitt företag.

– Det finns en osynlig mur mitt på gränsbron. Det känns för mig som Öst- och Västtyskland, suckar Belinda Klicline Abbott, vars företag har hotats av konkurs.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan