Gatlampor släcks när Vasa förnyar belysningscentraler

Arbetet med att förnya gatubelysningscentralerna sker stadsdel för stadsdel och innebär att gatlamporna tidvis kommer att vara släckta medan bytena pågår. Zoom
Foto: Linus Lindholm

Arbetet med att förnya gatubelysningscentralerna sker stadsdel för stadsdel och innebär att gatlamporna tidvis kommer att vara släckta medan bytena pågår.

Vasa förnyar sina gatubelysningscentraler under maj och juni.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vasa stad inledde den här veckan arbetet med att förnya stadens gatubelysningscentraler. Centralbytena sker stadsdel för stadsdel under maj och juni och innebär att gatubelysningen tidvis kommer att vara släckt i det område där arbetet som bäst pågår.

Arbetet inleddes i Korsnäståget i tisdags och fortsätter sedan till Gamla Vasa, Prästgårdsbacken, Orrnäs, Klemetsö, Brändö, Skogsberget, Storviken, Vasklot, Gerbyberget (bland annat Gerbybergsvägen, hundparken) och centrum (bland annat Fiskstranden, Strandgatan och Björkparken.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Tom Knip bygger ut Solf skola – nu väntar man på startlovet

Solf skola kan byggas ut i sommar.
Foto: Linus Lindholm

Solf skola kan byggas ut i sommar.

Entreprenören för tillbyggnaden av Solf skola är nu vald. Planen är att byggandet börjar i juni.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan