|

Ministeriet och THL om coronaläget: "Antalet fall av covid-19 fortsätter minska – men vi måste bereda oss på ny våg i höst"

I presskonferensen deltog strategidirektör Liisa-Maria Voipio-Pulkki från Social- och hälsovårdsministeriet, kanslichef Kirsi Varhila från Social- och hälsovårdsministeriet och direktör Mika Salminen från Institutet för hälsa och välfärd.  Zoom
Foto: Lehtikuva/Heikki Saukkomaa

I presskonferensen deltog strategidirektör Liisa-Maria Voipio-Pulkki från Social- och hälsovårdsministeriet, kanslichef Kirsi Varhila från Social- och hälsovårdsministeriet och direktör Mika Salminen från Institutet för hälsa och välfärd. 

Epidemiläget i dag var ämnet för den presskonferens som Social- och hälsovårdsministeriet och Institutet för hälsa och välfärd höll i dag. Här kan du läsa vår direktrapportering från presskonferensen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Video från Statsrådets Youtubekanal
I presskonferensen deltog Kirsi Varhila, kanslichef på Social- och hälsovårdsministeriet, Liisa-Maria Voipio-Pulkki, strategidirektör på Social- och hälsovårdsministeriet och Mika Salminen, direktör för avdelningen för hälsosäkerhet vid Institutet för hälsa och välfärd (THL). 

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

5 nya coronafall i Finland – epidemin fortsätter backa

Institutet för hälsa och välfärd meddelar på söndagen om 5 nya coronafall i Finland.
Foto: Sofia Westerholm/SPT

Institutet för hälsa och välfärd meddelar på söndagen om 5 nya coronafall i Finland.

Av alla de smittade uppskattas över 90 procent redan ha tillfrisknat, meddelar Institutet för hälsa och välfärd.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan