|

Elton John ställer in Europaturné – konserter i Finland flyttas fram

Elton John spelar uppträder inte i Finland i år. Zoom
Foto: Lehtikuva

Elton John spelar uppträder inte i Finland i år.

Coronaviruset har satt stopp för Elton Johns planerade Europaturné. Förhoppningen är att läget är bättre nästa år.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det var tänkt att artisten Elton John skulle göra ett stopp i Helsingfors på sin Europaturné Farwell Yellow Brick Road i slutet av september, men nu meddelar stjärnan att han efter noga övervägande valt att skjuta fram turnén ett år på grund av riskerna med coronaviruset. 

– Vi såg väldigt mycket fram emot turnén och det krossar mitt hjärta att tvingas flytta fram den till 2021, men min första prioritet är alltid säkerheten för mina medarbetare och mina fans, säger han i ett skriftligt uttalande på sin hemsida. 

Den ursprungliga planen var att Elton John skulle ge två konserter i Hartwall Arena den 22 och 23 september 2020. Aarrangören Live Nation meddelar att alla som köpt biljetter till konserterna ska hålla hårt i dem, eftersom de gäller nästa år.

De nya konsertdatumen är 21 och 22 september 2021.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Singelaktuell syskonduo med stark integritet – ingen annan omformar deras musik

Kaain är syskonen Annika (till vänster) och Julia Åman.
Foto: Aja Lund

Kaain är syskonen Annika (till vänster) och Julia Åman.

"Vi låter som vi låter och ville bevara det, sedan fick Pelle Ossler vara med och sätta ytterligare lite stämning till låten, på våra villkor" säger syskonduon Kaain om nya singeln "How to lie" och samarbetet med den svenska gitarristen.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan