|

Kampanjen 100 skäl att turista i Finland utvidgas för att stödja den inhemska turismen

Regeringen riktar 500 000 euro i stöd till den inhemska turismen. Zoom
Foto: Sofia Westerholm/SPT

Regeringen riktar 500 000 euro i stöd till den inhemska turismen.

Regeringen riktar 500 000 euro i tilläggsfinansiering till att göra små och medelstora turistföretags produkter och tjänster synligare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Regeringen har riktat 500 000 euro i stöd till den inhemska turismen som en del av de stimulansåtgärder som vidtas på grund av coronakrisen. Det skriver Arbets- och näringsministeriet i ett pressmeddelande.

Finansieringen riktas till genomförandet av en riksomfattande kampanj för den inhemska turismen i samband med Föreningen Finlands turistorganisationers (FFTO) pågående kampanj 100 skäl att turista i Finland.

Tilläggsfinansieringen riktas till att göra turistföretagens produkter och tjänster synligare. Målet är att utvidga kampanjen så att den omfattar ett större antal särskilt små och medelstora turistföretag från olika håll i Finland.

För att möjliggöra detta får alla turistföretag som betjänar den inhemska turismen delta i den utvidgade kampanjen genom en deltagaravgift på 300 plus mervärdeskatt.

Annons
Företagen kan anmäla sig till kampanjen via en elektronisk anmälningsblankett som publiceras senare.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan