|

Barn lär sig laga mat utomhus – "Hoppas det lyckas väcka matglädje hos dem"

Efter att Viktor och Krum Nestorov tillsammans med Taica Wartiovaara (t.v) och Rebecka Backman (t.h) tvättat och skivat potatisen var det dags för ett vattenbad.
Foto: Felix Rantschukoff

Efter att Viktor och Krum Nestorov tillsammans med Taica Wartiovaara (t.v) och Rebecka Backman (t.h) tvättat och skivat potatisen var det dags för ett vattenbad.

Med gasolspis och bollgrillar lär sig barnen i Korsholms 4H:s utematskola laga mat. I en vecka gör de frukost, lunch och mellanmål utomhus.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan