Inga nya coronafall i Vasa sjukvårdsdistrikt

På tisdagen rapporterades inga nya coronavirusfall i Vasa. Zoom
Foto: Felix Rantschukoff

På tisdagen rapporterades inga nya coronavirusfall i Vasa.

Sjukvårdsdistrikten i Vasa och Södra Österbotten rapporterar att inga nya coronavirusfall har konstaterats det senaste dygnet.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Under det senaste dygnet har inga nya fall av coronavirus har konstaterats i Vasa sjukvårdsdistrikt. Det innebär att det totala antalet fall fortfarande är 76.

Antalet tester var många under det senaste dygnet då 245 personer testades. Det totala antalet prover är nu uppe i 7865. 

I Södra Österbottens sjukvårdsdistrikt har inga nya fall konstaterats det senaste dygnet. I går genomfördes 534 tester. Sammanalagt har man nu testat 15 493 personer inom distriktet.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Flera nya coronafall i Österbotten – "Alla måste vidta åtgärder för att minska spridningen"

Heikki Kaukoranta.
Foto: Mikael Nybacka

Heikki Kaukoranta.

Av de nya coronafallen i Vasa sjukvårdsdistrikt härstammar två från utlandet. De fyra övriga fallen kan kopplas till kända smittkedjor.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan