|

"Fresh prince" fyller 30 och ensemblen återförenas

Will Smith (till höger) och Alfonso Ribeiro ska återförenas med sina kollegor från komediserien "The fresh prince of Bel-Air" i ett jubileumsprogram i höst. Arkivbild. Zoom
Foto: Matt Sayles/AP/TT

Will Smith (till höger) och Alfonso Ribeiro ska återförenas med sina kollegor från komediserien "The fresh prince of Bel-Air" i ett jubileumsprogram i höst. Arkivbild.

I år är det 30 år sedan komediserien "The fresh prince of Bel-Air" hade premiär. Det ska firas med en återförening på strömningstjänsten HBO Max, skriver Variety.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Huvudrollsinnehavaren Will Smith, som blev en internationell megastjärna tack vare serien, kommer att få sällskap av kollegorna Tatyana Ali, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid samt DJ Jazzy Jeff när programmet spelas in i september.

Tidigare har HBO Max även utannonserat återföreningar av skådespelarna från serierna "Vänner" och "Vita huset". Den förstnämnda skulle ha varit del av tjänstens lansering i våras, men har skjutits på framtiden på grund av coronapandemin.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan

Läs VBL digitalt i fyra månader för 49 €

Normalpris 79,60 €

Hämta erbjudande