|

Bieber överraskade i Drakes video

Justin och Hailey Bieber överraskade när Drake släppte videon till singeln "Popstar". Arkivbild. Zoom
Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Justin och Hailey Bieber överraskade när Drake släppte videon till singeln "Popstar". Arkivbild.

När den kanadensiske hiphopstjärnan Drake släppte videon till singeln "Popstar" på fredagskvällen överraskades fansen av att se just popstjärnan Justin Bieber i huvudrollen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den åtta minuter långa videon inleds med att producenten DJ Khaled tjatar på Drake om att göra videon trots rådande pandemi. Drake ringer sin kanadensiske kompis Bieber, som sedan mimar till låten i satinpyjamas och bling. Flera andra kända personer medverkar, som Justins fru, supermodellen Hailey Bieber och hans manager Scooter Braun.

DJ Khaled twittrar: "De lät oss inte spela in en "Popstar"-video så vi fick den största popstjärnan att göra popstjärnevideon".

På lördagsmorgonen har videon visats över 11 miljoner gånger på Youtube.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Anna-Sofia Nylund gör upp med skvallret i småstaden Jakobstad – "Har jag sagt för mycket?"

I Jakobstad träffade dokumentärfilmaren Anna-Sofia Nylund människor som blivit kvar och människor som flyttat bort, men valt att återvända.
Foto: Tyra Wingren

I Jakobstad träffade dokumentärfilmaren Anna-Sofia Nylund människor som blivit kvar och människor som flyttat bort, men valt att återvända.

Ett positivt graviditetstest kom inte bara att förändra Anna-Sofia Nylunds liv. Det förändrade också filmen som hon precis börjat spela in.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan