|

Finland i dag: 98 nya fall av coronaviruset

Närmare 100 nya fall av coronaviruset har bekräftats under det senaste dygnet, meddelar Institutet för hälsa och välfärd på tisdagen. Zoom
Foto: Vilhelmina Öhman

Närmare 100 nya fall av coronaviruset har bekräftats under det senaste dygnet, meddelar Institutet för hälsa och välfärd på tisdagen.

Hittills har sammanlagt 8 725 personer smittats av coronaviruset.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

98 nya fall av coronaviruset har bekräftats under det senaste dygnet, meddelar Institutet för hälsa och välfärd på tisdagen. Sammanlagt har 8 725 fall av covid-19 konstaterats i Finland sedan epidemins början.

Under de föregående 14 dagarna har Finland haft 9,8 nya fall av covid-19 per 100 000 invånare.

Enligt måndagens uppgifter har 339 personer avlidit till följd av coronaviruset i Finland. 10 personer får sjukhusvård för viruset, varav 3 får intensivvård.

Institutet för hälsa och välfärd rapporterar om eventuella dödsfall, antalet personer som vårdas på sjukhus och hur många som får intensivvård på måndagar, onsdagar och fredagar.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Kimmo Sasi sågar regeringens hantering av coronaepidemin

Samlingspartiets tidigare riksdagsledamot Kimmo Sasi kräver att riksdagen ska initiera en utredning av regeringens coronastrategi.
Foto: Henri Forss/SPT

Samlingspartiets tidigare riksdagsledamot Kimmo Sasi kräver att riksdagen ska initiera en utredning av regeringens coronastrategi.

Nu kräver han att riksdagen utreder frågan.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan