Bergöfärjan står stilla igen – tidningsutdelning försenas

Bergöfärjan har åter tekniska problem. Zoom
Foto: Josefin Torrkulla

Bergöfärjan har åter tekniska problem.

Tidigt på tisdag morgon informerar Finferries på sin webbplats om ett nytt trafikavbrott i Bergö.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På måndagen var färjtrafiken till Bergö avbruten i tre och en halv timme. Orsaken var ett tekniskt fel. På eftermiddagen kunde färjan trafikera igen. 

Men problemen fortsätter på tisdagen. Också det nya trafikavbrottet uppges bero på ett tekniskt fel. Man uppger inte när felet tros vara åtgärdat, utan avbrottet är i kraft "tills vidare". 

De nyaste trafikmeddelandena kan läsas på Finferries webbplats.

På grund av trafikstoppet kan utdelningen av HSS Medias tidningar till Bergö bli försenad, meddelar distributionsbolaget PPP Finland.

Annons
Distributionsbolaget informeras så fort färjan är i trafik igen, men det kan dröja till nästa natt före tisdagens tidningar delas ut. 

Uppdaterad 08.00 med information från PPP Finland. 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Nu öppnas Kronoby flygplats igen – men turerna är få, precis som från Vasa flygplats

Alla allmänna kommunikationsmedel lider av pandemin. Flyget har tappat flest passagerare, tågen minst. Färjan har kvar sin frakt och sin nyttotrafik.
Foto: Jonas Brunnström, Mikael Nybacka, Eva-Stina Kjellman, Jonny Smeds

Alla allmänna kommunikationsmedel lider av pandemin. Flyget har tappat flest passagerare, tågen minst. Färjan har kvar sin frakt och sin nyttotrafik.

Vasa flygplats har tre turer i veckan och nästa vecka öppnar Karleby-Jakobstads flygplats för två veckoturer. Tågen och färjan klarar sig hyfsat.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan