Socialdemokraterna i Korsholm får ny representant i fullmäktige och styrelse

Annika Ahläng (SDP) flyttar till annan ort och har därför sagt upp sig från sina uppdrag som förtroendevald.                Zoom
Foto: Arkiv

Annika Ahläng (SDP) flyttar till annan ort och har därför sagt upp sig från sina uppdrag som förtroendevald.

På grund av att hon flyttar till annan ort befrias Annika Ahläng från sina förtoendeuppdrag. Istället tar Rebecca Åkers plats som ordinarie ledamot i fullmäktige och styrelse.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Annika Ahläng (SDP) beviljas befrielse från förtroendeuppdrag som ledamot i kommunfullmäktige, koncernsektionen, valnämnden för proportionella val samt som ersättare i kommunstyrelsen och samkommunfullmäktige för Kårkulla samkommun Åkers. 

Rebecca Åkers tar plats som ordinarie ledamot i kommunfullmäktige, stryrelsen och de övriga nämnderna utom koncernsektionen som fullmäktige utser. 

Därtill kommer en ny medlem och en personlig ersättare utses till kommunstyrelsen, valnämnden för proportionella val samt till samkommunfullmäktige för Kårkulla samkommun.

Uppdaterad 19.38: I ingressen stod det tidigare att Åkers blir ordinarie i styrelsen. Hon blir ersättare. 

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Viruset påverkar kurserna vid Korsholms vuxeninstitut

Korsholms kulturhus i Smedsby.
Foto: Arkiv

Korsholms kulturhus i Smedsby.

På grund av virusriskerna gör Vuxeninstitutets kurser ett uppehåll under resten av oktober eller fortsätter som distansstudier.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan