Amarillo och Butcher & Banker håller stängt – två anställda coronasmittade

Amarillo. Zoom
Foto: Arkiv/Ann-Sofie Berg

Amarillo.

Handelslaget KPO stänger tillfälligt restaurangerna Amarillo och Butcher & Banker i Vasa. Orsaken är att två i personalen har smittats av coronavirus.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På grund av smittan har också en del av personalen satts i karantän, och därför stänger KPO restaurangerna tills vidare.

– Vi strävar efter att öppna restaurangerna på nytt vecka 43. Personerna vårdas hemma, de är i gott skick och myndigheterna kontaktar personerna som eventuellt kan ha exponerats för smittan, skriver KPO:s branschdirektör Riku Asukas i ett pressmeddelande.

Den som besökte Butcher & Banker fredagen den 2 oktober någon gång mellan klockan 19 och 1.30 eller Amarillo lördagen den 3 oktober någon gång mellan klockan 15 och 21.30, bör vara särskilt uppmärksam på eventuella  symptom. Om tecken på smitta kommer, bör den drabbade kontakta hälsomyndigheterna.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Vasa sjukvårdsdistrikt i dag: Tre nya fall av corona

Foto: Mikael Nybacka

Vasa sjukvårdsdistrikt ger invånarna ett riktigt glädjebesked på fredag förmiddag. Bara tre nya fall av corona. Det är det lägsta antalet på hela oktober.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan