|

Södra Österbotten i dag: 5 nya fall – ishockeylag i karantän efter match mot Malax

Zoom
Foto: Arkiv

Sedan i går har Södra Österbottens sjukvårdsdistrikt fem nya coronafall. Ett ishockeylag i Seinäjoki är satt i karantän efter att ha spelat en match mot Malax.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Två av de smittade har kopplingar till studentkretsar i Vasa och Seinäjoki. De övriga tre fallen kommer efter olika evenemang, meddelar sjukvårdsdistriktet. 

Smittspårningsarbetet är avslutat och exponerade är satta i karantän. Bland dem finns ett ishockeylag från Seinäjoki som är i karantän efter att ha spelat en match mot Malax. 

Södra Österbottens sjukvårdsdistrikt uppmanar nu sina invånare att inte åka till Vasa, där coronasituationen är inne i spridningsfasen. 

I går torsdag togs 608 coronatester vid sjukhuset i Seinäjoki.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Vasa sjukvårdsdistrikt i dag: Tre nya fall av corona

Foto: Mikael Nybacka

Vasa sjukvårdsdistrikt ger invånarna ett riktigt glädjebesked på fredag förmiddag. Bara tre nya fall av corona. Det är det lägsta antalet på hela oktober.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan