|

Soite: Fyra nya fall i Kronoby – fortfarande kopplade till smittkedjan i Vasa

Drive-in provtagning. Zoom
Foto: Jonas Brunnström

Drive-in provtagning.

Fyra nya bekräftade fall av coronavirus rapporteras från Mellersta Österbottens sjukvårdsdistrikt. De nya fallen är liksom tidigare kopplade till smittkedjan från Vasa.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Alla fyra fall är från Kronoby. Soite kartlägger som bäst de exponerade i samband med de nya fallen och sätter personer i karantän. Enligt smittskyddsläkare Marko Rahkonen har tio personer  satts i karantän under fredagen. 

Ingen person vårdas för tillfället för coronavirus på avdelning på Möcs.

Sammanlagt är antalet smittade inom Soites område nu 68.

Sjukvårdsdistriktet uppmanar alla att ta kontakt med Soites coronarådgivning 06 828 7499 om man upplever symtom på covid-19, även lindriga. I väntan på kallelse till provtagning ska man stanna hemma.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Vasa sjukvårdsdistrikt i dag: Tre nya fall av corona

Foto: Mikael Nybacka

Vasa sjukvårdsdistrikt ger invånarna ett riktigt glädjebesked på fredag förmiddag. Bara tre nya fall av corona. Det är det lägsta antalet på hela oktober.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan