|

Ministeriet och THL om coronaläget "Torde finnas vaccin före årsskiftet"

Emmi Sarvikivi, överläkare vid Institutet för hälsa och välfärd, Liisa-Maria Voipio-Pulkki, strategidirektör vid Social- och hälsovårdsministeriet och Anna Katz, projektchef vid Social- och hälsovårdsministeriet, på torsdagens presskonferens om coronaläget. Zoom
Foto: Lehtikuva/Markku Ulander

Emmi Sarvikivi, överläkare vid Institutet för hälsa och välfärd, Liisa-Maria Voipio-Pulkki, strategidirektör vid Social- och hälsovårdsministeriet och Anna Katz, projektchef vid Social- och hälsovårdsministeriet, på torsdagens presskonferens om coronaläget.

Social- och hälsovårdsministeriet och Institutet för hälsa och välfärd höll i dag en presskonferens för att ge en lägesrapport om smittläget och coronaepidemins framfart. Här kan du läsa vår direktrapportering från presskonferensen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Video: Statsrådets Youtube-kanal

I presskonferensen deltar strategidirektör Liisa-Maria Voipio från Social- och hälsovårdsministeriet och projektchef Anna Katz och överläkare Emmi Sarvikivi från Institutet för hälsa och välfärd.

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Inga oväntade biverkningar av coronavaccinerna – "Inte ens Viagra genomgick en sådan här minutiös granskning"

Fimea har registrerat endast 105 fall av biverkningar av de coronavacciner som har använts i Finland. På fredagen hade cirka 83 000 finländare vaccinerats mot coronaviruset.
Foto: Satakunta sjukvårdsdistrikt/SPT

Fimea har registrerat endast 105 fall av biverkningar av de coronavacciner som har använts i Finland. På fredagen hade cirka 83 000 finländare vaccinerats mot coronaviruset.

Varken Fimea eller Institutet för hälsa och välfärd ser någon anledning att utreda de biverkningar som coronavaccinerna har orsakat hittills.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan