|

Vitt ris och nötkött sämst i en jämförelse av näring och kolavtryck – SLC öppnar för diskussion

Produktion och konsumtion av nötkött är en het potatis i debatten om matproduktionens miljöpåverkan.
Foto: Arkiv/Kevin Åkerlund

Produktion och konsumtion av nötkött är en het potatis i debatten om matproduktionens miljöpåverkan.

Ny utredning ska visa vad som är bäst för både kropp och miljö. – Broiler med potatismos och rivna morötter slår sushi i klimat- och näringsindex, säger SLC.
Dela-ruta – använd länkarna i rutan för att dela artiklar:
Denna ruta visas endast i förhandsvisningsläge.

Till FB: Använd denna länk när du vill schemalägga artiklar på FB.
(Om det är en Plus-artikel öppnas den inte för alla):
https://www.vasabladet.fi/Artikel/Visa/414666?utm_source=fb_ig&utm_medium=delning&utm_campaign=some&utm_content=414666

Till nyhetsbrevet: Använd denna länk när du vill schemalägga Plus-artiklar till nyhetsbrevet.
(Artikeln öppnas för alla mottagare)
https://www.vasabladet.fi/Artikel/Visa/414666

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan