|

228 nya fall av covid-19 i Finland

Många coronatest utförs på drive in-stationer. Zoom
Foto: Jeanette Östman/SPT

Många coronatest utförs på drive in-stationer.

Totalt 19 647 av coronaviruset har konstaterats i Finland sedan epidemin fick sin början.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Sedan i går har 228 nya fall av coronaviruset konstaterats i Finland, informerar Institutet för hälsa och välfärd i dag, på tisdagen.

Sammanlagt har 19 647 fall av covid-19 konstaterats i Finland sedan epidemin fick sin början. Bland alla de smittade uppskattar institutet att omkring 14 000, alltså cirka 70 procent, i nuläget har tillfrisknat.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Snart stänger Finland EU-gränserna igen – Marin: "Smittläget varierar kraftigt mellan länderna"

De två stora helheterna som regeringen ska fatta beslut om gäller gränsbegränsningarna och en uppdatering av regeringens hybridstrategi.
Foto: Heikki Saukkomaa/Lehtikuva

De två stora helheterna som regeringen ska fatta beslut om gäller gränsbegränsningarna och en uppdatering av regeringens hybridstrategi.

Regeringen sitter för tillfället på Ständerhuset och diskuterar vad som kommer att hända med Finlands gränser och hur Finland ska bemöta de nya virusvarianterna.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan