|

Medier: Regeringen planerar strängare restaurangrestriktioner

Restaurangerna drabbas igen när coronaepidemin eskalerar. Zoom
Foto: Emma Strömberg/SPT

Restaurangerna drabbas igen när coronaepidemin eskalerar.

Nya restriktioner för barer och restauranger är att vänta. De nya restriktionerna gäller regioner utanför Nyland, där restaurangrestriktionerna ännu inte är lika strikta.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Familje- och omsorgsminister Krista Kiuru sade på onsdagen till Helsingin Sanomat att regeringen på torsdag kommer att behandla ett "kraftfullt paket" som gäller nya restaurangrestriktioner. Enligt STT:s uppgifter handlar de nya restriktionerna om begränsningar i öppethållningstiderna och i kundmängden.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Institutet för hälsa och välfärd: 236 nya fall av covid-19

Finlands kapacitet att göra coronavirustest är över 26 000 test per dag, enligt Institutet för hälsa och välfärd. Arkivbild.
Foto: Jeanette Östman/SPT

Finlands kapacitet att göra coronavirustest är över 26 000 test per dag, enligt Institutet för hälsa och välfärd. Arkivbild.

Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt är det enda sjukvårdsdistriktet där antalet smittfall per 100 000 invånare under de 14 senaste dygnen är över 100.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan