|

Britney Spears och Backstreet Boys släpper nytt

Britney Spears och Backstreet Boys släpper låten "Matches". Zoom
Foto: Steve Marcus/AP/TT

Britney Spears och Backstreet Boys släpper låten "Matches".

Ett samarbete mellan 90-talsikonerna Britney Spears och veteranpojkbandet Backstreet Boys har resulterat i låten "Matches", som släpptes under fredagen, skriver Variety.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 

Låten är ett av spåren på Spears album "Glory Deluxe" – och den amerikanska artisten kommenterar själv släppet i exalterade ordalag på Twitter.

“‘Matches" med mina polare @backstreetboys finns nu ute!!!!. Jag ser så mycket fram emot att höra vad ni tycker om vårt samarbete", skriver hon.

Även medlemmarna i Backstreet Boys kommenterar skivsläppet i en tweet.
Annons
"I dag är en fantastisk dag. Man har frågat oss om ett samarbete under de senaste 20 åren – och i dag händer det. #BritneyXBackstreet är äntligen här", skriver de.

"Matches" är Britney Spears andra skivsläpp under december. Redan i början av månaden släppte skivbolaget RCA en tidigare outgiven Spears-låt, "Swimming in stars", för att fira popstjärnans då stundande 39-årsdag.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Rejhan Bellani till final i "Talang"

Artisten Rejhan Bellani gick till final i "Talang". Till höger programledaren Per Lernström.
Foto: Jessica Gow/TT

Artisten Rejhan Bellani gick till final i "Talang". Till höger programledaren Per Lernström.

Rejhan Bellani är klar för final i TV4:s "Talang". Den 14-årige artisten från Uddevalla charmade inte bara juryn, utan fick också flest tittarröster.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan